Wij zijn Dedicated to God, een Christelijke band die toegewijd is aan God. Wij willen Hem danken voor Zijn goedheid en we willen delen van de onvoorwaardelijke liefde die wij van Hem mogen ontvangen. Dit doen wij door het maken van muziek. Door het inzetten van de talenten die wij hebben gekregen, willen we het Woord van God met mensen delen. Muziek maakt blij en sluit bij veel mensen aan. Zo hopen wij veel mensen en voornamelijk jongeren te bereiken om hen iets van Gods liefde te laten zien.

De band ‘Dedicated to God’ is ontstaan in 2011 door de vraag onder jongeren naar meer muziek in de kerk. Sindsdien hebben wij in de wijde regio gespeeld tijdens jongerendiensten, kerstnachtdiensten, ‘reguliere’ kerkdiensten en andere kerkelijke festiviteiten.

We spelen verschillende muziekstijlen; rustige nummers waarin we de dwarsfluit, piano en akoestische gitaar veelal inzetten, maar ook stevigere up-tempo nummers waarin de elektrische gitaar, basgitaar en drums inzetten. We spelen zowel Engelstalig als Nederlandstalig. In een dienst wisselen we graag tussen het laten horen van mooie luisternummers en het begeleiden van de samenzang.